пʼятниця, 21 грудня 2007 12:17

Ягудін переїхав до Саші Савельєвої (ВІДЕО)

Пристрасний роман, що почався лише три місяці тому між знаменитим фігуристом Олексієм Ягудіним і учасницею "Фабрики зірок" Сашею Савельєвою розвивається так стрімко, що спортсмен вже переїхав жити в її московську квартиру.

Вони закохалися один в одного з першого погляду - Олексій і Саша познайомилися, коли обидва взяли участь в проекті "Льодовиковий період". Зустрічатися молоді люди почали, коли Саша вилетіла з проекту. Ягудін же залишився в програмі і навіть дійшов до фіналу в парі з Вікторією Дайнеко.

Покинувши шоу, Олександра не припинила спілкуватися з Олексієм. Про їхні відносини незабаром дізналися і на "Льодовиковому періоді". Савельєва приїжджала на запис шоу, щоб підтримати свого коханого. Потім парочка стала з"являтися разом і на заходах у світській тусовці.

Недавно закохані вирішили жити разом. Олексій зібрав всі свої речі із знімної квартири в Москві і перевіз їх до Саші на Поварську вулицю.

Напередодні фіналу "Льодовикового періоду" Саша приїжджала дивитися виступ Олексія на Червоній площі. Звідти для конспірації вони виїжджали окремо. Олексій зловив таксі, а Саша сіла в свою машину.

Але до третьої години ночі закохані під"їхали до будинку Савельєвої. Ягудін ніс валізу з своїми ведами і два букети квітів. Саша йшла слідом за ним. Двері в під"їзд фігурист відкрив власними ключами. На наступний ранок вони вийшли з будинку окремо, пише "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Ягудін переїхав до Саші Савельєвої (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі