пʼятниця, 01 червня 2007 18:24

Афганці застрелили таджицького прикордонника за неоплачений героїн

31 травня на таджицько-афганському кордоні вбито офіцера прикордонних військ Таджикистану. При цьому джерело в силових структурах країни повідомило, що таким чином афганські контрабандисти розправилися зі своїм передбачуваним спільником за борги по наркотиках. За його словами, згідно з однією з версій, прикордонник узяв у них під реалізацію 200 кілограмів героїну, але гроші так і не повернув.

Четверо громадян Афганістану, незаконно проникли на територію Таджикистану, зупинили автомобіль, в якому знаходився офіцер, і якийсь час, за свідченням очевидців, "про щось бурхливо сперечалися". Потім вони застрелили прикордонника, забрали з собою його водія і сховалися.

Раніше на кордоні вже були випадки, коли афганські наркоторгівці вбивали своїх боржників в Таджикистані або викрадали їхніх родичів, а потім вимагали за них викуп, повідомляє ІА "Азія-Плюс"
Зараз ви читаєте новину «Афганці застрелили таджицького прикордонника за неоплачений героїн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі