середа, 17 вересня 2008 14:50

"Аерофлот" заборонив дочірнім компаніям використовувати свій бренд

Компанія "Аерофлот - російські авіалінії" ухвалила рішення про припинення використання торгової марки "Аерофлот" своїми дочірніми компаніями, що займаються авіаперевезеннями. Це передбачає зміну їхнього найменування та символіки, йдеться в повідомленні "Аерофлоту".

У повідомленні наголошується, що даний крок зроблений з метою зниження ризиків для бренду "Аерофлоту", що є однією з найвідоміших та авторитетніших торгових марок з багаторічною історією в Росії та в світі.

"Аерофлот" виходить з того, що його торгова марка є для пасажирів гарантією відповідності продукту авіакомпанії високим міжнародним стандартам якості та безпеки.

Одночасно, наголошується в повідомленні, заходи, що вживаються, передбачають продовження тісної комерційної та операційної співпраці з дочірніми авіакомпаніями групи "Аерофлот" в рамках загальної стратегії розвитку, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «"Аерофлот" заборонив дочірнім компаніям використовувати свій бренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі