четвер, 06 вересня 2007 14:43

Адміністратор McDonalds в нападі безумства зарізала своїх дочок

У американському штаті Мічіган перед судом з"явилася адміністратор компанії McDonalds, яка в нападі безумства зарізала своїх двох дочок, 5 і 8 років. Вбивця сама викликала поліцію, а про себе сказала, що "відправиться в пекло".

Справа 30-річної Дженніфер Кукли слухається в окружному суді міста Мейком. Підсудна працювала заступником керівника в місцевому ресторані швидкого харчування компанії McDonald"s, а дітей виховувала одна.

Подвійне вбивство 5-річної Ешлі і 8-річною Александри було здійснене 4 лютого. Коли приїхала поліція, Дженніфер Кукла спокійно стояла в дверному отворі свого трейлера і курила. Після вбивства своїх дочок жінка сама подзвонила по телефону 911 і розповіла подробиці що трапився після прибуття поліції. Проте усередині поліція знайшла сліди різні.

Кров була розбризкана по всій кухні, а в коробці поліцейські виявили трупи трьох собак, що належать господині. Але найстрашніша знахідка чекала тих, що увійшли в спальні, де були знайдені тіла двох дочок жінки: у обох дівчаток - 8-річною Александри і 5-річною Ешлі - були перерізані горла.

Як сказала винуватиця трагедії поліції, "вона відправиться в пекло, оскільки тільки що убила своїх дітей". Із слів шерифа Мейкома Лорі Миша, Кукла додала, що "для таких як вона в пеклу є особливе місце".

Вже будучи смертельно пораненою, з раною, що кровоточить, на шиї, маленька Ешлі ховалася під столом і, плакавши, благала матір відпустити її. Прокурор назвав подію "жахливим, безглуздим і холоднокровним вбивством двох беззахисних дітей".

Перед вбивством жінка почула внутрішній голос, який нібито вимагав від неї "убити дітей, убити себе", після чого Лялька зважилася на злодійство і узяла в руки обробний ніж.

Вбивця спочатку ударила ножем в горло молодшу Ешлі, після чого накинулася на Олександру, яка намагалася захистити сестричку. Дженніфер Кукла психічно хвора, але вона не божевільна, додав Катальдо. Проте раніше консиліум з трьох психіатрів визнав жінку неосудної.

На божевіллі підсудною наполягає і її адвокат Стівен Фрірс. "Коли всі матеріали справи зібрані, пояснити що трапилося можна тільки безумством", - вважає захисник. Адвокат вважає, що ніякої навмисності у вбивстві не немає, пише газета The Detroit News.

Зараз ви читаєте новину «Адміністратор McDonalds в нападі безумства зарізала своїх дочок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі