неділя, 05 жовтня 2008 13:14

Яценюк вважає, що якість життя педагогів треба привести у відповідність з їхньою діяльністю

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк вважає, що в Україні треба привести якість життя педагогів у відповідність з великою відповідальністю їхньої діяльності.

Про це йдеться у розміщеному на офіційному сайті Верховної Ради вітанні Яценюка з приводу святкування Дня вчителя.

"Сьогодні в Україні треба привести якість життя вітчизняних педагогів та умови їх праці у відповідність з великою відповідальністю їх діяльності", - наголосив спікер.

Яценюк підкреслив, що саме від вчителів та їхньої педагогічної майстерності, мудрості та терпимості залежить професіональне становлення, життєва позиція молодого покоління.

"Це чудове свято, яке ми відзначаємо разом з вами спочатку як учні, далі як батьки. День вчителя ми святкуємо з особливою теплотою та вдячністю своїм наставникам. До професії педагога завжди були найвищі вимоги. Українські вчителі завжди несли свою благородну місію, були в центрі суспільного життя країни, є носіями знань, культури та гуманітарних цінностей", - вважає він.

Голова ВР подякував учителям за професіоналізм, громадянську позицію та уважне ставлення до своїх вихованців, а також побажав їм щастя, здоров`я та удачі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк вважає, що якість життя педагогів треба привести у відповідність з їхньою діяльністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі