четвер, 30 серпня 2007 08:37

Абрамович приїхав до Москви на день народження Земфіри (ФОТО)

Роман Абрамович разом з своєю коханкою Дашою Жуковою в середу вечером несподівано з"явився в московському розважальному центрі "Апельсин".

Привід у олігарха був важливий - послухати концерт улюбленої співачки Земфіри і заразом привітати її з днем народження, який вона відзначала минулої неділі.

Попиваючи мінеральну воду, олігарх з насолодою проводив час в компанії Даши і близької подруги Земфіри Ренати Літвінової.

Виступ співачки був приурочений до її недавнього дня народження - всі прихильники, бажаючі привітати Земфіру, могли це зробити.

Поява в нічному клубі такого рідкісного гостя в Москві, як Абрамович, стала для публіки, що зібралася, ще більшим сюрпризом, чим вихід на сцену Рамазанової. Як не старався Роман Аркадійович залишитися непоміченим, він все ж таки дізнався. Втім, непомітно йому не вдалося навіть під"їхати до входу в "Апельсин". Найбагатший росіянин підкотив до клубу на "мерседесі" у супроводі двох джипів охорони. Даша Жукова передбачливо з"явилася на заході на декілька хвилин раніше. Вона випурхнула з BMW і попрямувала до заброньованого на веранді столика, де і чекала улюбленого чоловіка.

Спеціально для олігарха Земфіра заспівала пісню We are the champions. Виконавши свої хіти, співачка поспішила привітати важливого гостя. Вона розцілувалася з олігархом і встигла про щось з ним нашептатися. Після спілкування з улюбленою співачкою (яку, до речі, він нерідко виписує на свої свята) Абрамович з Дашою, задоволені концертом, покинули клуб, пише "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Абрамович приїхав до Москви на день народження Земфіри (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі