понеділок, 26 травня 2008 15:02

Абхазія звинуватила місію ООН в Грузії в необ"єктивності

Глава МЗС Абхазії Сергій Шамба називає висновки місії ООН за наслідками розслідування інциденту із збитим безпілотним грузинським літаком-розвідником 20 квітня тенденційними і необ"єктивними.

"Ми із самого початку відмовилися брати участь в комісії з розслідування цього інциденту, тому що бачили тенденційність в підходах місії ООН до даного факту. У нас немає довіри до висновків місії ООН, і ми вважаємо їх необ"єктивними і тенденційними", - заявив Шамба.

"Місія ООН зробила те, що хотіла Грузія. Це ще раз підкреслює необ"єктивність підходів місії ООН до грузино-абхазського конфлікту", - підкреслив він.

"Хочу ще раз повторити: те, що вже містилося в заявах і парламенту Абхазії, і абхазького МЗС, в даній ситуації Абхазія в праві говорити про недоцільність діалогу з Грузією під егідою ООН", - сказав Шамба.

Як раніше повідомлялося, місія ООН зі спостереження в Грузії оприлюднила думку, згідно з якою грузинський безпілотний літак, збитий 20 квітня над територією Абхазії, був знищений російським винищувачем, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Абхазія звинуватила місію ООН в Грузії в необ"єктивності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі