Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 20:31

Абхазія погрожує ввести війська в Гальський район і Кодорську ущелину

Абхазія вживе заходів у відповідь у випадку, якщо Грузія протягом доби не виведе свої військові підрозділи, які вона вводить зараз в Зугдідський район і верхню частину Кодорської ущелини, попередив президент невизнаної республіки Сергій Багапш.

Абхазія буде вимушена прийняти адекватні заходи і висунути в Гальський район і Кодорську ущелину свої збройні формування, якщо в другій половині дня п"ятниці військові підрозділи, що вводяться Грузією, ще залишатимуться в Зугдідському районі і верхній частині Кодорської ущелини, заявив Багапш в четвер на зустрічі із заступником спеціального представника генерального секретаря ООН Іво Петровим і головним військовим спостерігачем місії ООН генералом Ніязом Хан Хаттаком.

Головний військовий спостерігач ООН генерал Хаттак заявив, що за його інформацією в даний час Грузія проводить заміну своїх військових підрозділів в Зугдідському районі і верхній частині Кодорської ущелини. За його словами, "військові спостерігачі ООН уважно спостерігатимуть за ситуацією і виконанням сторонами в конфлікті угоди про припинення вогню і роз"єднанні сил". "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Абхазія погрожує ввести війська в Гальський район і Кодорську ущелину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути