вівторок, 28 жовтня 2008 12:34

Абхазія підтвердила введення в Галі додаткових російських частин

Глава адміністрації Гальського району Абхазії Руслан Кишмарія підтвердив в бесіді з кореспондентом радіо "Свобода", що влада Абхазії дійсно вимушена закрити кордон у зв"язку з проникненням на територію республіки диверсійних груп з Грузії. Таким чином, єдиний перехід з Гальського району Абхазії з переважно грузинським населенням в Зугдідський район Грузії закритий на невизначений час. Тим часом в Тбілісі розповсюджується інформація про повний контроль над Гальським районом командуванням російських військ і введенням в Галі додаткових частин російської армії.

У свою чергу міністр закордонних справ Абхазії підтвердив цю інформацію лише частково. За його словами, військова база для російських військ в Гальському районі дійсно будується, проте кордон всупереч твердженням грузинської сторони контролюють не тільки російські прикордонники, але і спільні російсько-абхазькі прикордонні патрулі, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Абхазія підтвердила введення в Галі додаткових російських частин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі