понеділок, 27 серпня 2007 10:19

Абдулова з Севастополя перевезли до Москви

23 серпня близько восьмої вечора Олександр Абдулов вилетів із Севастополя на приватному літаку. Він відправився лікуватися до Москви. Про це стало відомо з телефонної розмови з дружиною актора Юлією. "Олександр Гаврилович так і не зміг остаточно оправитися після операції, яку він переніс у Першій міськлікарні Севастополя, - розповіла вона. - Головне, що йому зараз потрібне, - спокій і увага сім"ї, щоб остаточно відновити здоров"я".

Відлітав Абдулов із аеропорту Бельбек, що у декількох десятках кілометрів від Севастополя. Його рейс був суворо втаємничений, навіть дирекція аеропорту дізналася про нього останньої миті й категорично відмовилася коментувати що-небудь. Єдине, про що вдалося дізнатися: літак прилетів буквально за годину до приїзду актора і набрав висоту відразу ж, щойно Абдулов сів у нього.

За словами очевидців, Олександру Гавриловичу самостійно пересуватися важко, йому доводилося спиратися на плечі дружини й охоронців. Судячи з усього, зірці російського кіно буде потрібна негайна консультація лікаря після перельоту.

Фахівці говорять, що для часткового відновлення сил після перенесеної операції акторові потрібно хоча б півтора тижні, а в севастопольській лікарні Абдулов пробув усього шість днів.

За матеріалами: Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «Абдулова з Севастополя перевезли до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі