Ексклюзиви
четвер, 02 липня 2020 17:01

"Я захищаю Україну від людей, які без краплі сумління готові продавати її гуртом і вроздріб" - Лубінець

"Я захищаю Україну від людей, які без краплі сумління готові продавати її гуртом і вроздріб" - Лубінець
Фото: UA Rating

Народний депутат України, мажоритарник з Донеччини Дмитро Лубінець повідомив про масштабну інформаційну кампанію, розв'язану проти нього. За організацією PR-кампанії може стояти народний депутат попереднього 8-го скликання Сергій Рибалка, вважає парламентар.


"Протягом останніх днів триває масштабна інформаційна атака проти мене. Застосовуються платні журналісти, фейкові сторінки в соціальних мережах, де розповсюджується неправдива інформація щодо мене. Втім, я і надалі захищатиму національні інтереси нашої держави. І війна на Донбасі закінчиться тільки тоді, коли повернемо свій державний кордон, коли покараємо всіх, хто заробляв на цій війні, всіх, хто сприяв тому, щоб ця війна розпочалася", – заявив парламентар з трибуни прес-пойнту Верховної Ради.


Також нардеп відзначив, що автори брудної інформаційної кампанії намагаються звинуватити його в рейдерстві приватних компаній, які торгували з терористами в ОРДЛО, на користь держави. Для цього використовують так звані трудові колективи та колективні звернення до органів влади та ЗМІ, аби зупинити "захоплення підприємств".


"Захоплення підприємства на користь кого? Держави? Так я, як народний депутат, присягав громадянам України захищати державні національні інтереси, і я це роблю. Дуже хочу, щоб ця війна закінчилася. А закінчиться вона лише тоді, коли ось такі компанії, які заробляють на крові, яким вигідно, щоб війна продовжувалася, щоб гинули наші хлопці на передовій, щоб діти, які проживають на лінії зіткнення, кожен день чули ці постріли, - понесуть заслужене покарання. Я, як народний депутат, протидіяв їхній діяльності і протидіятиму. І ваша брудна кампанія, якою ви хочете закрити мені рота, залякати - ні до чого не призведе!" - заявив Лубінець.


"Я захищаю національні інтереси України від людей, які без краплі сумління готові продавати свою країну гуртом і вроздріб. Тож брешіть про рейдерство й далі. До зустрічі в суді", - написав Лубінець у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «"Я захищаю Україну від людей, які без краплі сумління готові продавати її гуртом і вроздріб" - Лубінець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути