вівторок, 11 грудня 2007 13:02

94-річна англійка виявилася найзразковішим водієм у світі

 Самий гідний з рекордів водіїв встановила 94-річна мешканка Сполученого Королівства. Її водійський  стаж складає 82 роки, протягом яких вона не зробила жодного, навіть найменшого порушення.

Мюрієл Гледвін, яка мешкає у місті Хірфорд, сіла за кермо автомобіля у 12 років і лише у 94 роки вирішила піти на спокій. За весь цей час вона проїхала понад 600 тис миль, проте жодного разу не отримала жодного штрафу за перевищення швидкості, не говорячи вже про серйозніші порушення.

"Я проїхала тисячі миль, і досі на моєму рахунку все чисто, прийшов час зупинитися, – говорить старенька. – Я обережний водій і ніколи не потрапляла в аварії, мені ніколи не виписували штраф за неправильну парковку, і я ніколи не відшкодовувала збитки за рахунок страховки. Думаю, це тому, що я завжди тримаю очі широко відкритими, пильно стежачи за дорожніми знаками".

"Якщо написано "40 миль в годину", я їду 40, а моя нога завжди готова до того, щоб вчасно загальмувати", – додає Гледвін.

Свої права водіїв Мюріел отримала у 17 років, проте ще до того вже кілька років таємно їздила на батьківській машині. "Тоді ще не було автошкіл. Я всьому навчилася сама", – згадує вона, повідомляє auto.oboz.ua.

Зараз ви читаєте новину «94-річна англійка виявилася найзразковішим водієм у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі