середа, 21 березня 2007 15:24

90% школярів регулярно дивляться порно

90% школярів регулярно дивляться порно
За підсумками 2006-го року, на порнографії більше за всіх заробили китайці: їм належить 28% світового "порнокапіталу", що складає 27,4 мільярдів доларів.

Прибутки порноіндустрії у світі перевищують прибутки компаній Microsoft, Google, Amazon, eBay, Yahoo!, Apple, Netflix та EarthLink разом узятих.

За кількістю створених порносайтів безумовним лідером є США (244 661 900 сайтів).

Кожні 39 хвилин в США створюється новий порнофільм або відеоролик для дорослих. Кожну секунду 3 075 640 мільйона доларів витрачається на порнографію. Кожну секунду 28258 інтернет-користувачів розглядають відверті фотографії. Кожну секунду 372 людини задають пошуковий запит, який має пряме відношення до порнографії.

Свідомий "порнодебют" інтернет-користувача припадає, в середньому, на 11 років, а розквіту "порноактівності" він досягає, потрапивши у вікову групу 35-49 років. 90% школярів від 8 до 16 років дивляться порно в режимі онлайн, коли випадково потрапляють на них в процесі підготовки домашнього завдання. 29% їхніх однолітків можуть з легкістю назвати один або декілька адрес порносайтів.

20% представників сильної статі зізнаються в тому, що відвідують порносайти під час робочого дня. 40 мільйонів американських чоловіків регулярно розглядають порноматеріали на своєму персональному комп"ютері. 72% відвідувачів (і 28% відвідувачок) порносайтів страждають нервовими розладами.

13% леді зізналися, що відвідують порносайти під час роботи. Кожного місяця 9,4 мільйона жінок набирає в пошукових запитах одне з трьох ключових слів: "sex", "xxx" або "porn", повідомляє  Internet Filter Reviews

Зараз ви читаєте новину «90% школярів регулярно дивляться порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі