вівторок, 29 червня 2010 18:25

9 столичних пляжів працюють без офіційних дозволів

9 столичних пляжів працюють без офіційних дозволів

В Києві дев'ять пляжів працюють без офіційних дозволів на відкриття, повідомляє прес-служба Державної санітарно-епідеміологічної служби України.

В Україні станом на 29 червня працює 665 (74%) пляжів - 621 на морському та 44 на річковому узбережжі. Всього має діяти 902 пляжі та рекреаційні зони у АР Крим, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Херсонській областях, м.Севастополь, які мають вихід на морське узбережжя, з них 847 морських і 55 річкових, включаючи зони м.Київ на р.Дніпро.

У м.Київ на сьогодні працюють всі 12 пляжів та зон відпочинку, що розташовані на р.Дніпро, з них 9 пляжів не мають офіційних дозволів на відкриття.

У АР Крим працює 313 із 336 пляжів, решта не відкриті через відсутність дозвільних документів. У досліджених пробах води відхилень від стандарту не виявлено. У м.Севастополь працюють усі 8 зареєстрованих пляжів.

В Одеській області з 21 діючого пляжу працює 19 морських у м.Одеса та приморських районах.

У Донецькій області на цей період працює 14 пляжів, з них 9 - морські.

У Запорізькій області працює 195 із 332 пляжів, включаючи 179 морських. Решта не відкривалася через неготовність до оздоровчого сезону.

У Миколаївській області працює 8 пляжів, з яких 6 - морські, 2 - річкові.

У Херсонській області із загальної кількості 158 пляжів працюють 96 - які мають дозвільні документи.

РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «9 столичних пляжів працюють без офіційних дозволів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі