вівторок, 20 листопада 2007 15:03

9 додаткових поїздів ввела Придніпровська залізниця

Придніпровська залізниця ввела дев"ять додаткових поїздів на період новорічних і різдвяних свят.

Про це повідомляють Українські новини із посиланням на прес-службу Придніпровської залізниці.

Так, додатково призначено поїзди сполученням "Бердянськ-Москва", "Феодосія-Москва" (обидва - з 25 грудня 2007 по 11 січня 2008), "Євпаторія-Москва" (з 25 грудня по 12 січня) та "Сімферополь-Москва" (з 27 по 30 грудня).

Також додаткового курсуватимуть потяги сполученням "Сімферополь-Москва" (27, 29, 31 грудня) та "Севастополь-Москва" (з 27 грудня по 15 січня).

У повідомленні відзначається, що додатково до 15 січня будуть курсувати двогрупні поїзди "Сімферополь-Євпаторія-Москва" (з 25 грудня), "Кривий Ріг-Бердянськ-Москва" (з 26 грудня) і "Керч-Феодосія-Москва" (з 25грудня).

Водночас "Інтерфакс-Україна" з посиланням на "Укрзалізницю" повідомляє про те, що вже з 21 листопада залізничні квитки можна купувати без пред"явлення паспорта.

Відповідна постанова Кабінету міністрів від 14 листопада про оформлення повних і дитячих проїзних документів без надання паспорта або іншого документу, що засвідчує особистість, набирає силу з 21 листопада.

Оформлення проїзного документу, що надає право на пільговий і безплатний проїзд, здійснюється при пред"явленні оригіналів документів, що підтверджують таке право.

Зараз ви читаєте новину «9 додаткових поїздів ввела Придніпровська залізниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі