пʼятниця, 22 червня 2007 17:40

80 тисяч довгожителів США розповіли про своє життя

Американська компанія Evercare, що займається обслуговуванням старих і немічних людей, провела соціологічне дослідження в середовищі найстаріших респондентів США, повідомляє "Російська газета". З"ясувалося, що спосіб життя більше 80 тисяч сторічних співгромадян майже не відрізняється від решти американців.

Сторічні жителі США дивляться музичний телеканал MTV, із задоволенням користуються інтернетом і відвідують ресторани McDonald"s. Це допомагає старіти їм щасливо, незалежно і знаходитися в хорошій фізичній формі. 23% свого часу курили. Але більшість з них кинула палити в середньому 41 рік тому.

  Коли людей похилого віку запитали, чого вони побажали б зараз в своєму житті, 34% вибрали поліпшення пам"яті, 27% - щоб вони менше хворіли, 13% - щоб не доводилося приймати стільки ліків

За оцінками Американського статистичного бюро, до 2040 року число сторічних жителів в країні збільшиться більш ніж у 7 разів, перевищивши 580 тисяч чоловік, передає Newsru.
Зараз ви читаєте новину «80 тисяч довгожителів США розповіли про своє життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі