четвер, 24 травня 2007 16:06

8 років в"язниці за крадіжку секретів Coca-Cola отримала колишня співробітниця

Колишня співробітниця Coca-Cola Джойя Уїльямс визнана винною в крадіжці секретів компанії, в середу засуджена до 8 років тюремного ув"язнення.

Суддя федерального окружного суду штату Атланта, що розглядав справу Уїльямс, оголосивши вирок, заявив: "Пред"явлені вагомі докази її провини. Вона намагалася заподіяти шкоду Coca-Cola, вважаючи, що керівництво компанії обійшлося з нею несправедливо".

Вісім років тюремного висновку достатньо м"який вирок за звинуваченням в крадіжці корпоративних секретів, що грають ключову роль в бізнесі такої компанії, як Coca-Cola.

Джойя Уїльямс, яка працювала секретаркою у керівника одного з департаментів Coca-Cola, користуючись службовим положенням, винесла з офісу ряд документів, що містять конфіденційну корпоративну інформацію, а також зразки продукції компанії.

Корпоративні секрети Уїльямс і двоє її спыльникыв спробували за 1,5 мільйона доларів продати основному конкурентові Coca-Cola - компанії PepsiCo. Проте в PepsiCo, отримавши пропозицію про покупку секретів Coca-Cola, негайно звернулися в правоохоронні органи.

Уїльямс, узята під варту, свою провину категорично заперечувала, заявляючи, що винесла секретні документи з офісу для того, щоб попрацювати вдома, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «8 років в"язниці за крадіжку секретів Coca-Cola отримала колишня співробітниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі