четвер, 21 червня 2007 18:04

8 підлітків-скінхедів побили 13 молдаван на Теремках

Увечері в понеділок, 18 червня, на вул. Лятошинського побилися дві групи підлітків:

семеро 13-річних підлітків з Молдови і вісім київських скінхедів-старшокласників. Як говорять в міліції, конфлікт почався через те, що молдавани лузали насіння на дитячому майданчику. Старшокласники зробили їм зауваження, у відповідь нібито почули нецензурну лайку. Зав"язалася бійка.

- Побоїще вдалося припинити завдяки діям всього одного співробітника міліції, який опинився поряд, - розповів начальник кримінальної міліції у справах неповнолітніх Голосевського РУВС Юрій Макеров. - Трьох молдаван доправили в лікарню з сильними побоями, синяками. Двох вже відпустили додому, один - поки що лікується.

У затриманих же київських школярів міліціонери знайшли відеозапис на мобільному телефоні. Ролик був знятий під час так званого присвячення хлопців у скінхеди. Школярі стискали в кулак ліву руку і прикладали її до правого плеча. Присягалися дотримувати чистоту української нації. Вони називають себе патріотами. У райвідділі хлопці призналися, що справа не в насінні, а в тому, що побачивши поведінку молдаван, вирішили влаштувати зачистку в районі. Для цього хлопці збиралися об"єднатися з декількома неформальними організаціями скінхедів з Лівого берега і влаштувати з приїжджими справжнє побоїще на Теремках. Всі старшокласники із забезпечених, нормальних сімей.

Троє затриманих до цих пір знаходяться в Голосіївському райвідділі міліції, передають "Кияны".

Зараз ви читаєте новину «8 підлітків-скінхедів побили 13 молдаван на Теремках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі