четвер, 26 лютого 2009 08:49

8 березня у столиці відкриють пам"ятник антикризовій корові

8 березня у столиці відкриють пам"ятник антикризовій корові

У Києві відкриють пам"ятник корові, яка символізуватиме антикризу. Споруда, присвячена року бика, матиме велике вим"я та крила.

Ініціатор встановлення пам"ятника - Київська ландшафтна ініціатива.

На виготовлення пам"ятника необхідно 60 кілограмів глини, металеві прути, бляха, мотузки. Тулуб планується зробити у вигляді клітки для птахів, у середині якої буде дзвіночок. Крім того майбутня корова матиме великі зуби, вкриті глазур"ю, легкі крила, якими буде махати, а також щиру усмішку.

Монумент планується встановити в центрі Києва 8 березня.

Нагадаємо, у січні в Києві відкрили пам"ятник персонажу з мультфільму "Їжачок у тумані". Скульптуру встановили на зіткненні вулиць Золотоворітської, Рейтерської та Георгіївського провулку.

Раніше, 19 січня заступник голови Київміськадміністрації Віталій Журавський відкрив біля Палацу дітей та юнацтва, що на станції метро Арсенальна новий пам"ятник Вічний Київ.

22 грудня 2008 року Київська міська державна адміністрація встановила і відкрила пам"ятник журналістові Георгію Ґонґадзе і загиблим при виконанні службових обов"язків журналістам у сквері по вулиці Червоноармійській, (Великій Васильківській) 115-121.

За матеріалами ТСН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «8 березня у столиці відкриють пам"ятник антикризовій корові ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі