пʼятниця, 19 жовтня 2007 13:24

7-річну дівчинку, яку шукають під завалами будинку, бачили живою (ФОТО)

 

 

 

У Дніпропетровську продовжуються рятувальні роботи на розвалинах будинку по вул. Мандриківській, 127. Щоб гарантувати безпеку рятувальників, там у четвер намагалися обрушити одну з уцілілих стін будинку.

 

Імовірно під завалами залишається ще 6 осіб, серед яких двоє дітей: 7-річна Владислава Костарєва і 10-річний Руслан Бірюков. У четвер по місту ходили чутки, що дівчинку, яку шукають під руїнами, бачили недалеко від розваленого будинку.

Рідні Влади припускають, що дитина, у якої того дня загинув батько, могла втратити пам"ять, і зараз у шоковому стані ховається у підвалах напівзруйнованої будівлі. Вже знайшлися свідки, які нібито бачили Владу біля магазину неподалік, причому в одній нічній сорочці. У руках у дівчинки була клітка з подарованим їй за тиждень до трагедії хом"яком. Як витримує дитина на морозі стільки часу у легкому одязі, неясно.

" У конфліктних або стресових ситуаціях Влада кілька разів ховалася, і ми довго не могли її знайти. Потім через деякий час вона сама виходила і розповідала, що не хотіла ні з ким розмовляти...", - розповіла родичка Оксана.

Родичі знайшли навіть любительське відео, зняте на мобілку через 20 хвилин після вибуху. На ньому плаче дівчинка, обіймаючи клітку з хом"яком. У міліції відзиваються про подібні розмови як про чутки, проте беруть активну участь у пошуках.

ППС роздані фото, шукають Владу і співробітники карного розшуку. Водії таксі розміщують знімки дитини на шибках машин. Всі місцеві телеканали регулярно транслюють інформацію про дівчинку, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «7-річну дівчинку, яку шукають під завалами будинку, бачили живою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі