пʼятниця, 08 серпня 2008 09:18

7-річного хлопчика розчавила стіна громадської вбиральні

7-річний хлопчик поїхав у село до бабусі й не повернувся. У Нижній Сироватці на Сумщині малого розчавила цегляна стіна громадської вбиральні. Ще й тижня не минуло, як будівлю екзаменувала спеціальна комісія. Жодних порушень інспектори тоді не виявили.

Проте, споруда більше слугувала для хлопчачих зібрань – тут ховалися, аби покурити чи випити. 7-річний Сергій запалив цигарку і попросив друга постояти на шухері. До нікотину схотілося додати адреналіну.

Микола, друг загиблого: "Каже, давай стінку пошатаємо. А я кажу: не хочу. А він тоді почав хитати. 3 чи 4 рази хитнув - і на нього впала вона. Я хотів витягнути його оттуда, а не получалося. А тоді біг і кричав: "Поможіть, поможіть!". І ніхто не обізвався".

Батьки Сергія у трагедії звинувачують залізничників, які мали обслуговувати туалет.

Зводили будівлю майже три десятки років тому. І з того часу регулярно перевіряли на надійність.

Андрій Тогобіцький, старший помічник Сумського транспортного прокурора: "Перевіряли експлуатаційні служби. Останнього разу перевірка капітальних будівництв саме цієї будівлі проводилась 30 липня. Порушення ніякі не встановлені".

Наразі інцидент перевіряє прокуратура. Ймовірно, проти залізничників порушать кримінальну справу за статтею службова недбалість, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «7-річного хлопчика розчавила стіна громадської вбиральні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі