середа, 19 грудня 2007 16:23

77-річний терорист "захопив" автобус на Полтавщині

У Полтавській області п"яний чоловік загрожував підірвати автобус з пасажирами. Про це повідомили в Центрі суспільних зв"язків УМВС України в Полтавській області.

За їхніми даними, 18 грудня в салон автобуса "Лебедин-Київ" в стані алкогольного сп"яніння, маючи квиток до Пирятина, зайшов пасажир, 77-річний житель Лохвицького району.

Через півгодини після посадки пасажир став вимагати від водія зупинити автобус і дати йому можливість вийти. При цьому чоловік заявив, що у випадку, якщо автобус не буде зупинений, він його підірве. Разом з тим ніяких вибухових пристроїв пасажир не демонстрував, багажу при собі не мав, ніяких дій на здійснення своїх погроз не виконував.

На вимогу пасажира водій зупинив автобус, і "терорист" залишив салон. Після цього 77-річний чоловік подзвонив по телефону своєму братові - жителеві Прилуцького району Чернігівської області і повідомив, що захопив автобус.

У свою чергу брат заявив про цю подію в чергову частину Прилуцького райвідділу міліції. На даний час пасажир затриманий, повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину «77-річний терорист "захопив" автобус на Полтавщині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі