четвер, 17 січня 2008 19:47

76% назвали прізвище наступного президента Росії

76% росіян упевнені, що перемогу на президентських виборах у країні візьме перший віце-прем`єр ДмитроМедведєв, висунутий пропрезидентською партією "Єдина Росія".

Про це свідчать результати опитування ТОВ "Фонд громадської думки", розміщені на сайті ФОМ.

21% респондентів вважають, що визначеності з майбутнім переможцем президентських гонок поки що немає.

1% опитаних росіян вважають, що наступним Президентом стане лідер ЛДПР ВолодимирЖириновський, стільки ж - голова КПРФ Геннадій Зюганов.

У те, що Медведєв може справитися з обов`язками Президента, вірять 53% респондентів. 11% опитаних вважають, що з цим справиться Жириновський, Зюганов - 9%, Касьянов - 4%.

Прихильників тих чи інших кандидатів також просили уточнити, завдяки яким якостям вони гідні обійняти посаду глави держави.

На думку опитаних, лідер ЛДПР гідний обійняти посаду Президента за свою прямоту, правдивість і цілеспрямованість. Зюганов, на думку його прихильників, заслуговує високого державної посади насамперед за чесність, порядність і близькість до народу. Кажучи про Медведєва, респонденти найчастіше відзначали його освіту, врівноваженість, чесність і працьовитість.

Опитування ФОМ проводився 12-13 січня 2008 року в 100 населених пунктах 46 областей, країв і республік Росії. Опитано 1500 респондентів, статистична похибка не перевищує 3,6%.

На виборах, які відбудуться 2 березня, за президентську посаду боротимуться п`ять кандидатів: Жириновський, Зюганов, Медведєв, Касьянов і Богданов, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «76% назвали прізвище наступного президента Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі