середа, 19 вересня 2007 13:02

70-річний пенсіонер відмовився від виграшу в 3 млн євро

У Германії 70-річний житель міста Хамельн в Нижній Саксонії минулої суботи виграв у лотерею астрономічну суму в розмірі 3 млн євро. Проте замість того, щоб зрадіти і почати отримувати задоволення і витрачати гроші, пенсіонер несподівано відмовився від виграшу.

Як повідомляє сайт ad-hoc-news.de, з"явившись у центральний офіс лотереї в Ганновері, літня людина, ім"я якої не повідомляється, заявила, що не забиратиме виграшу.

"Моя дружина померла, батьки теж, а дітей у мене немає. Що мені робити з такими грошима?" - привів слова пенсіонера представник лотереї.

Приголомшена адміністрація настільки не була готова до такого повороту подій, що не відразу найшлася, як відповісти норовистому щасливчикові. Представники адміністрації почали переконувати переможця в тому, що в грошах щастя, але той продовжував опиратися.

Як повідомляється, поки що адміністрації не вдалося переконати чоловіка. Проте пенсіонерові сказали, що в нього ще є час добре подумати, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «70-річний пенсіонер відмовився від виграшу в 3 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі