Ексклюзиви
четвер, 21 листопада 2019 20:17

7 причин відмови у видачі візи до Великобританії

7 причин відмови у видачі візи до Великобританії
В яких випадках можуть відмовити у видачі візи до Великобританії.

Незважаючи на те, що Великобританія є однією з найдорожчих країн Європи, потік українських туристів на "Туманний Альбіон" зростає з кожним роком. Часом доводиться довго збирати кошти, щоб своїми очима побачити знамениті Біг-Бен, Вестмінстер, Букінгемський палац, Манчестерський собор, Національну галерею Лондона і Музей Шерлока Холмса на Бейкер-Стріт. І дуже прикро буває, коли мрії руйнуються через відмову в отриманні візи в Англію.

У цьому матеріалі експерти візового агентства "2EU" розкажуть про найчастіші помилки заявників, які призводять до відмов у видачі візи. А причини, за якими українцям відмовляють у видачі дозвільного документа, бувають найрізноманітнішими, при цьому далеко не завжди консульство про них повідомляє. Найчастіше працівники перевіряючих органів не заморочуються над поясненнями, а просто видають апліканту відмовний лист, і розбиратися доводиться самостійно. Щоб мінімізувати ймовірність відмови, необхідно вивчити всі нюанси щодо того, як отримати візу в Англію, якщо поїздка вже запланована.

В яких випадках можуть відмовити

Насправді сьогодні відкрити візу до Великобританії майже так само складно, як отримати візу до США. Тому, займаючись оформлення документів, не варто слухати друзів і родичів і тим більше - діяти навмання. Існують встановлені правила, дотримуючись яких, ви якщо не гарантовано, то з великою ймовірністю отримаєте туристичну візу в Англію.

Основними причинами відмови Консульства Великобританії у видачі українцям візового дозволу є:

- надання не всіх документів;
- відсутність завіреного перекладу паперів на англійську мову;
- помилки при заповненні анкетних даних;
- неправильне зазначення термінів перебування в країні;
- порушення візових правил під час попередніх поїздок;
- відсутність фінансових гарантій;
- надання підроблених документів.

Тепер окремо пройдемося по кожному пункту. Для отримання візового дозволу в Сполучене Королівство необхідно мати повний пакет документів. Відсутність навіть однієї довідки стане приводом для того, щоб вам відмовити, тому будьте уважні та ретельно все перевіряйте. Як правило, дозвіл видається на 6 місяців, але, якщо вам потрібна туристична віза в Англію на рік, необхідно звернутися до візового агентства. Фахівці профільної компанії проаналізують вашу ситуацію і розкажуть, які потрібні документи, щоб отримати право на перебування у Великобританії протягом більш тривалого терміну. Але при цьому ваша візова історія не повинна викликати нарікань. Якщо ви раніше відвідували "Туманний Альбіон" і були там довше встановленого терміну, консул має повне право вам відмовити.

Консульство також вимагає, щоб всі документи були перекладені на англійську мову з відповідним посвідченням бюро перекладів. Неуважно заповнена анкета є найпоширенішою причиною для відмови у видачі туристичної візи в Англію. Зверніть увагу, щоб всі графи були заповнені, і надавайте правдиву інформацію.

Фінансові гарантії - ще один крок у напрямку дозволу на перетин кордону Великобританії, тому необхідно надати відповідну довідку, завірену банком. Якщо ж вас цікавить вартість візи в Канаду або іншу країну, інформацію можна знайти на сайті візового сервісу. Більш того, ви можете залишити заявку і отримати професійну консультацію, яка допоможе підготуватися до подорожі в будь-який куточок світу.

Якщо мета вашої поїздки показує, що період перебування в країні може становити більше, ніж півроку (стандартний термін, на який видається дозвіл), вам можуть відмовити. Те ж саме відбудеться й у разі пред'явлення підроблених довідок або документів без запевнення відповідних органів.

Документи для оформлення візи в Англію

Для туристичної поїздки в Сполучене Королівство необхідно надати: дійсний закордонний паспорт та копії всіх його сторінок, бронь готелю й авіаквитків у обидві сторони, заповнену анкету, довідки з місця роботи та про доходи, підтвердження запису на прийом і оплати консульського збору. Крім того, потрібно відсканувати український паспорт і скласти план поїздки, а з додаткових документів можуть знадобитися копії свідоцтв про шлюб (розлучення) і народження дітей.

Зараз ви читаєте новину «7 причин відмови у видачі візи до Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути