середа, 11 червня 2008 14:24

60 українок нагороджені почесним званням "Жінка третього тисячоліття"

Жінка третього тисячоліття – красива, сильна і жіночна. Їй під силу фактично все. В Національні опері давали премії та титули ніжним представницям нашого суспільства.

Червона килимова доріжка, святкова зала Національної опери, квіти та привітання. Серед нагороджених почесним званням "Жінка третього тисячоліття" - лікарі й представниці шоу-бізнесу, вчителі й ділова еліта країни, спортсменки і навіть духовні наставниці.

Українка третього тисячоліття – красива, сильна і жіночна, вона прагне досконалості і не боїться брати на себе відповідальність ані за родину, ані за країну. Їй до снаги амбіційні проекти та соціальні програми.

Власта Шовковська, директор із зовнішніх зв"язків благодійного фонду "Розвиток України": "Мені здається, що це просто приємно, що те, що ти зробила, було кимсь відзначено – наприклад, цією премією "Жінка третього тисячоліття". Мій чоловік сказав: знаєш, Власта, я ніколи не знав, що буду одружений з жінкою третього тисячоліття".

За задумом організаторів, премія є водночас подякою і закликом до жіноцтва активізувати свої сили і разом зробити Україну державою третього тисячоліття, повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «60 українок нагороджені почесним званням "Жінка третього тисячоліття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі