вівторок, 06 травня 2008 20:03

6 травня у картинках
11


Київський міський голова Леонід Черновецький знайомиться із станом Андріївського узвозу, в Києві. В ході поїздки Леонід Черновецький також ознайомився із ходом будівництва Театру на Подолі і відвідав творчі майстерні художників, які працюють на Андріївському узвозі.

Президент України Віктор Ющенко, праворуч, під час зустрічі з першим Президентом нашої держави Леонідом Кравчуком в Києві. Під час розмови вони обговорили питання реалізації низки важливих загальнонаціональних проектів в галузі культури. Йшлося зокрема про розвиток Державного історико-культурного заповідника "Гетьманська столиця" в Батурині на Чернігівщині та розбудову музейного комплексу "Мистецький арсенал".

Вантажівка блокує дорогу в Києві під час протесту проти ускладнення митних правил, організованого українським транспортним торговим союзом.

Черевики пам"ятника Леніну, пофарбовані чорною фарбою, у Донецьку. У ніч з 5 на 6 травня невідомі пофарбували черевики пам"ятника Леніну білою фарбою. Працівники комунальної служби після невдалої спроби стерти білу фарбу розчинником пофарбували черевики пам"ятника вождеві світового пролетаріату чорною фарбою. На думку очевидців, тепер черевики донецького Леніна мають "начищений" вигляд. Висота пам"ятника з постаментом 13,5 м, висота самої скульптури 7 метрів. Пам"ятник Леніну був встановлений в 1967 р.

Люди прибирають дерева, які впали на залізничні колії в Янгоні, після того, як циклон Наргіс обрушився на М"янму.

Рей Джонс від Міжнародного Олімпійського Комітету передає факел Чен Пенгу.

Індонезійська поліція готується стріляти сльозоточивим газом в студентів протестуючих проти плану уряду підняти ціни на паливо.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель стоїть перед картою, що показує європейські держави, під час відвідин школи протягом загальнонаціонального дня Євросоюзу в німецьких школах.

Перехожі дивляться на згорілий автомобіль після сутичок між бойовиками і іракськими силами безпеки в Багдаді.

Вихідці з Грузії демонструють плакат з написом "Ні СРСР" під час протесту біля штаб-квартири Європейської Комісії в Брюсселі.

Американка Серена Вільямс відбиває м"яч італійки Франчески Скьявоне на тенісному турнірі в Берліні.

Фото УНІАН, Reuters.

Зараз ви читаєте новину «6 травня у картинках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі