середа, 16 червня 2021 18:55

6 років боротьби. Мати просить про допомогу на реабілітацію донечки

Автор: Фото надане Тетяною Маслій
  6-річній Вікторії Четвертак із Запоріжжя лікують епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На реабілітацію та обстеження потрібно близько 70 тис. грн.
6-річній Вікторії Четвертак із Запоріжжя лікують епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На реабілітацію та обстеження потрібно близько 70 тис. грн.

6-річній Вікторії Четвертак із Запоріжжя лікують епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. Потрібна постійна реабілітація. Вартість курсу й обстеження коштує приблизно 70 тис. грн.

"Віка народилася недоношеною. Пологи почалися завчасно. Я маю завузький таз і призначили кесарів розтин. Дитину буквально видавили. Віка була синьою. Це стало причиною всіх діагнозів. Лікарі називали донечку "безнадійною", - розповіла Gazeta.ua мати Тетяна Маслій. - Але ми не здаємося. Їздимо на реабілітацію в столичний центр "Бобат". Удома робимо масажі, лікувальну фізкультуру. Віка впевненіше тримає спину, більше працюють руки. Є надія, що зможе стояти. У серпні маємо їхати на наступну реабілітацію. Курс коштує понад 52 тисячі гривень. Ще майже 15 тисяч гривень треба буде на голтер - моніторинг сну, консультації з епілептологом й МРТ. На державу немає надії. Родичів не маємо. Тому на реабілітацію надто важко збирати гроші. Благаю людей, хто скільки може, допомогти моїй донечці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Невдало поставили шунт" - мати на реабілітацію дочки просить допомогти зібрати 200 тис. грн

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 4731 2196 1454 2086 або Монобанку: 5375 4141 1224 5211 (Маслій Тетяна Степанівна).

Зараз ви читаєте новину «6 років боротьби. Мати просить про допомогу на реабілітацію донечки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі