вівторок, 10 липня 2007 12:41

5-річний хлопчик підрізав ножем 6-річного приятеля

У Миколаєві 5-річний хлопчик штрикнув столовим ножем свого 6-річного друга Іллю. На вул. Адміральській діти грали у дворі удома. Що послужило приводом для вчинку хлопчика, ніхто пояснити не може. Того дня дорослі забрали у малолітнього "злочинця" ножиці, якими він хотів покалічити Іллю. Після цього хлопчик пішов додому й узяв на кухні ножа, яким незабаром і скористався.

 

"Я навіть не зрозумів, що відбулося. Ми грали, не сварилися. Мене вдарили в спину, коли я сидів на сходинках будинку. Навіть болю не було, а про те, що я весь у крові, дізнався лише, після того, як провів рукою по спині", – розповів Ілля.

У лікарні Іллі під час надходження поставили діагноз "ножове поранення поперекової області"; виписали з діагнозом "ножове непроникаюче поранення поперекової області".

 

За свідченням сусідок, хлопчик, що напав на Іллю, завжди відрізнявся неадекватною поведінкою: дитина розпещена, некерована, пишуть Новости Николаева.

Зараз ви читаєте новину «5-річний хлопчик підрізав ножем 6-річного приятеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі