Ексклюзиви
вівторок, 15 липня 2008 15:44

53-річний священик розбещував неповнолітніх

Суд визнав винним у розбещенні неповнолітніх 53-річного священика із села Руднево Путивльського району Сумської області.

Як повідомила співробітник сектору зв"язків з громадськістю Управління МВС у Сумській області Ельвіра Біганова, кримінальну справу відносно священика було порушено 20 лютого цього року. Тоді до правоохоронних органів надійшла інформація, що настоятель храму у с. Руднево займається розбещенням неповнолітніх. З метою перевірки до села виїхали співробітники міліції та прокуратури. Головні постраждалі - двоє неповнолітніх дітей священика і двоє хлопчиків із сусіднього району. Вони розповіли слідчим, як чоловік протягом останніх 6 років час від часу вчиняв над ними розпусні дії, задовольняючи свої статеві пристрасті. Це, як правило, відбувалося вдома у священика, коли діти заходили до нього погратись на комп"ютері. Врешті-решт діти розповіли усе матері.

Під час слідства чоловік повністю відкидав звинувачення на свою адресу. Але слідчі сумнівалися в правдивості його слів - свого часу підозрюваний мав проблеми із законом. Перш ніж стати священнослужителем, він вів мирське життя у Славутичі, де працював керівником дитячого гуртка. Тоді правоохоронні органи довели, що чоловік вчиняв над ними розпусні дії, за що і був засуджений.

Під час судового процесу священик розкаявся, повністю визнав свою вину і не побажав оскаржувати вирок, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «53-річний священик розбещував неповнолітніх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути