вівторок, 09 жовтня 2007 12:01

52-річна Орнелла Муті знялася голою (ФОТО)

 
Італійська актриса Орнелла Муті в свої 52 роки довела, що в цьому віці можна бути красивою і сексуальною, як ніколи.

 

"Всі мені говорили, що я прекрасна, але я почувалася невпевнено. Неначе я була в порожній коробці", - розповідає Муті, яка знялася голою для кампанії Dove Pro Age.

"Позувати голою було непросто. Фотограф говорив мені, щоб я розслабилася. Старіти боляче. Заперечувати це - означає лицемірити. Потрібно визнати біль, відчути його і пройти через нього. Було б неправильно його приховувати", - сказала Орнелла в інтерв"ю журналу Vero.

"Зараз ми наслідуємо міф ідеальної форми, худини за будь-яку ціну. Ми всі повинні бути худими. Я сама дуже мало їм. Тобто я їм, але контролюю себе. Головне - знайти баланс", - каже актриса.

Орнелла Муті (справжнє ім"я Франческа Рівелі) народилася 9 березня 1955 року. У кіно дебютувала в 15 років, зігравши головну роль в детективі Даміано Даміані "Найкрасивіша дружина". Всього за творчу кар"єру Муті зіграла більше 90 ролей у кіно і на ТБ. Муті знімалась із Адріано Челентано в комедіях "Приборкання норовливого" і "Шалено закоханий". Неодноразово її визнавали однією з найкрасивіших жінок Італії. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «52-річна Орнелла Муті знялася голою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі