вівторок, 29 травня 2007 18:19

52 людини загинули на підприємствах України в травні

Із 21 по 27 травня на підприємствах України сталося 23 нещасних випадки із летальним кінцем. Про це повідомили в Інформаційному центрі Держміськпромнагляду.

6 чоловік загинуло на підприємствах Харківської області; 4 людини – на підприємствах Донецької області; 3 – на підприємствах Київської області; 2 – на підприємствах Луганської області; по одній людині – на підприємствах Волинської, Житомирської, Львівської, Миколаївської, Рівненської, Сумської, Хмельницької і Черкаської областей.

За галузями: 5 чоловік – в агропромисловому комплексі; 4 – в соціально-культурній сфері; 3 – у вугільній промисловості; по 2 людини – в будівництві й на транспорті; по одній – у гірничорудній і нерудній, нафтогазовидобувній, металургійній, хімічній промисловості; котлонагляді, газопостачанні і на підприємстві зв"язку.

Усього з початку року на підприємствах України смертельно травмовано 351 працівника; з початку травня – 52 (68 – у травні 2006 року).

Протягом минулого тижня інспекторами територіальних управлінь Держміськпромнагляду припинялися роботи на об"єктах 14 вугільних шахт, де були виявлені порушення вимог нормативних документів з питань промислової безпеки, передає интернет-газета Донбасса.

Зараз ви читаєте новину «52 людини загинули на підприємствах України в травні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі