вівторок, 13 травня 2008 15:35

50-літній чоловік задушив пенсіонерку через фекалії

На Дніпропетровщині втретє в житті опинився за ґратами 50-річний мешканець Кривого Рогу. Його підозрюють у вбивстві літньої жінки, яку він доглядав.

Цікавим є той факт, що у минулому зловмисник вже відсидів 18 років і теж за вбивство двох людей.

Мешканці будинку у мікрорайоні "5-й Зарічний", що у Кривому Розі, згадують: того вечора біля цього під"їзду стояла не лише карета швидкої, було багато міліціянтів. Медиків викликав 50-річний чоловік на ім"я Василь. Він повідомив про раптову смерть 76-річної жінки, за якою вже чотири роки наглядав.

Останні півроку у пенсіонерки Ніни Олексіївни ускладнилась серцева хвороба. До того ж літня жінка перенесла інсульт і була майже прикута до ліжка.

Аби остаточно з"ясувати причину смерті, її тіло відправили на експертизу. Результати виявилися доволі несподіваними.

Юрій Яненко, керівник Жовтневого РВ міліції м. Кривого Рогу: "Наступного дня після розтину судово-медичним експертом був встановлений діагноз, що означає смерть потерпілої наступила від механічної асфіксії, тобто задушення руками".

Оперативники вирішили опитати опікуна вдруге. Невдовзі 50-річний Василь зізнався у вбивстві.

Того дня він пиячив на кухні. Коли горілка закінчилася, чолов"яга пішов до магазину за черговою порцією. Повернувшись додому, побачив на підлозі фекалії. Наказав старенькій за собою прибрати. Та відмовилась.

Розлючений Василь схопив жінку за горлянку та кинув на ліжко. За хвилину старенька померла.

Під час досудового слідства з"ясувалося, що підозрюваний раніше вже мав серйозні проблеми з законом. А вбита пенсіонерка – його третя жертва.

Наразі за фактом навмисного вбивства порушили кримінальну справу. Колишньому в"язню, на карбі якого три людських життя, загрожує довічне ув"язнення, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «50-літній чоловік задушив пенсіонерку через фекалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі