неділя, 04 листопада 2007 16:18

5 вимог опозиції Грузії

Об`єднана опозиція Грузії продовжила свій мітинг перед будівлею парламенту країни на проспекті Руставелі.

Перед парламентом зібралися близько 3 тис. осіб. Деякі лідери опозиції знаходяться на мітингу й, звертаючись до присутніх, закликають їх стояти на місці до виконання висунутих Президенту вимог.

Опозиція висуває п`ять вимог – це відставка Михайла Саакашвілі, проведення парламентських виборів у квітні 2008 року, зміна принципу проведення мажоритарних виборів, зміна принципу комплектації виборчих комісій і звільнення "політв`язнів", які, як стверджує опозиція, перебувають у грузинських в`язницях.

"Я прошу вас зберегти єдність і стояти до переможного кінця. Ось вже сьогодні намітилися ознаки того, що почнеться розкол у президентській партії "Національний рух" і це продовжиться. Найближчими днями ми станемо свідками поглиблення цього процесу, й тоді ми святкуватимемо перемогу", - сказав один із лідерів опозиції, член неурядової організації "Інститут рівноправності" Гіоргій Хаїндрава, передає РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «5 вимог опозиції Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі