понеділок, 26 листопада 2007 10:48

5 туристів врятували в горах альпіністи МНС

Альпіністи пошуково-рятувальних пунктів МНС України 24-25 листопада врятували 5 туристів у різних регіонах України. Як повідомляє прес-служба МНС у понеділок, в Криму біля селища Новий Світ на горі Сокіл у неділю з цієї гори зірвався 22-річний турист із Котовська Одеської області. 4 альпіністи гірського пошуково-рятувального взводу МНС Феодосії підняли постраждалого нагору і надали меддопомогу, після чого його передали працівникам "швидкої допомоги".

У неділю поблизу селища Славське Сколівського району Львівської області на горі Тростян під час катання на лижах у 19-річної туристки зі Львова стався серцевий напад. Першу медичну допомогу дівчині надали 3 альпіністів МНС, після чого її доправили в лікарню.

Крім того, в суботу біля села Волосянка Сколівського району Львівської області на горі Високий Верх 41-річний турист з Миколаєва під час катання на лижах отримав травму. Його також врятували і доставили в лікарню альпіністи місцевого пункту МНС.

На горі Тростян у суботу під час катання на лижах травми отримали також 27-річна і 28-річна туристки з Києва та Львова. Їм також надали допомогу і доправили в лікарню, повідомляє  Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «5 туристів врятували в горах альпіністи МНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі