вівторок, 20 листопада 2007 11:45

5 років тюрми за хабар отримав високопосадовець київської ДПА

Апеляційний суд Києва засудив до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна головного державного податкового ревізора-інспектора ДПА у Києві за отримання хабара у розмірі 10 тисяч доларів США.

За повідомленням прес-служби прокуратури Києва, представник ДПА одержала від керівника акціонерного комерційного банку хабара за складення акта документальної перевірки цього банку без зазначення порушень податкового законодавства.

Прокуратурою Києва було внесено апеляцію на м"якість призначеного покарання, за результатами розгляду якої дане рішення суду скасовано та постановлено новий вирок, що передбачає реальне відбуття покарання.

Крім того, до 3 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено головного спеціаліста відділу контролю за благоустроєм району однієї з Київських райдержадміністрацій за отримання хабара розміром 600 доларів.

Головний спеціаліст одержав від підприємця 1000 грн та 2000 дол. США за не складання протоколу про адміністративне правопорушення – проведення будівельних робіт без проекту організації будівництва.

Дана кримінальна справа розслідувалася слідчим відділом прокуратури Києва. Судом першої інстанції хабарника було засуджено до умовного терміну покарання.

Однак прокуратурою столиці на м"якість призначеного покарання внесено апеляцію, за результатами розгляду якої Апеляційним судом Києва постановлено новий вирок.

Зараз ви читаєте новину «5 років тюрми за хабар отримав високопосадовець київської ДПА ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі