середа, 14 травня 2008 17:13

5 найдорожчих знімків папарацці в історії (ФОТО)
5

Людська пристрасть до підглядання зробила роботу фотографів надзвичайно прибутковим бізнесом. Ось п"ятірка найдорожчих кадрів за всю історію існування скандального фоторемесла, повідомляє TOPNEWS.

У 1982 році принцеса Монако Кароліна почала зустрічатися з відомим аргентинським тенісистом Гільєрмо Віласом. Знімки парочки з"явилися на обкладинках 54 журналів. На принцесі папарацці заробили 1,1 мільйона доларів.

За фотографію голою Жаклін Онассіс - дружини президента США Джона Кенеді знаменитий папарацці Рон Галелла отримав 1,2 мільйона доларів. У 1970 році він під виглядом садівника-мексиканця, начепивши сомбреро і вуса і заховавши камеру в тачку з дерном зробив знаменитий знімок Жаклін топлес.

Увечері 15 серпня 1958 року італійський фотограф Таціо Секкьяролі прогулювався по фешенебельному кварталу Риму, де наткнувся на єгипетського короля Фаруха в товаристві двох красунь. Він сфотографував того, що накинувся на нього з кулаками вінценосного плейбоя і увійшов до історії, як родоначальник жанру - саме Секкьяролі став прообразом того самого синьйора Папарацци із знаменитого фільму Феліні "Солодке життя". До речі, вартість "короля, що б"ється", - 1,4 мільйона доларів.

Відеозапис, на якій зірці Playboy Анні Ніколь Сміт роблять штучне дихання і масаж серця, був куплений за 1,5 мільйона доларів.

А це знімок за 6 мільйонів доларів. Коли в 1997 році папарацці, що переслідували автомобіль принцеси Діани, звинуватили в смерті леді Ді, вони визнали це жахливою безглуздістю: "Це неначебто діти убили годуючу матір!". Адже за знімок принцеси з її полюбленим шейхом був заплачений найвищий гонорар в історії.

Зараз ви читаєте новину «5 найдорожчих знімків папарацці в історії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі