вівторок, 01 травня 2007 13:31

5 дітей травмовані через зіткнення мікроавтобуса і КамАЗу

5 дітей травмовано в неділю в результаті зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою КамАЗ в Одеській області по дорозі на акцію на підтримку коаліції.

Про це повідомив представник управління Державної автомобільної інспекції Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

Відповіднойого до його слів, мікроавтобус Ford, що прямував із райцентру Сарата (Одеська область) у напрямку Києва, зіштовхнувся на трасі (біля районного центру Одеської області Любашівка) з вантажівкою КамАЗ.

"Як стало відомо, у мікроавтобусі в столицю для участі в акції на підтримку антикризової коаліції й Віктора Януковича прямувала група людей, в тому числі старшокласники Успенівської сільської середньої школи Саратського району", - сказав представник.

Він уточнив, що потерпілі доставлені із травмами різного ступеня тяжкості в Любашівську центральну районну лікарню.

Зараз із 5 учнів, що постраждали в результаті зіткнення, 2 ще перебувають у хірургічному відділенні лікарні.

Представник уточнив, що в Анастасії Снігирьової перелом гомілки, а у Віктора Соломатіна численні ушкодження обличчя.

Голова Саратської районної державної адміністрації Анатолій Негодяєв направив у місцеві відділення міліції й прокуратури лист із проханням провести ретельне розслідування, виявити й покарати винних.

У Саратській районній держадміністрації повідомили, що в Успенівці від потерпілих та їхніх батьків отримані пояснювальні записки, з яких випливає, що організацією поїздки мікроавтобуса в Київ займалось місцеве відділення Партії регіонів, передають Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «5 дітей травмовані через зіткнення мікроавтобуса і КамАЗу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі