середа, 11 серпня 2010 16:41

45-річний літак перетворили на готель в джунглях (ФОТО)
15

Ентузіасти з Коста-Ріки вирішили не відправляти старий Boeing 727 на кладовище літаків, а реконструювати його і знову пустити в справу - не в небі, так на землі.

Недалеко від Куепоса в Коста-Ріці вони зробили з нього готель - "Коста Верде". Він розташувався на кручі, що виходить на тропічний ліс поблизу Тихого океану й може похвалитися затишними, облицьованими деревом номерами з видом на багату костаріканську природу.

Відремонтований ретро-літак Боїнг 727 1965 року спочатку обслуговував рейси авіакомпаній "South Africa Air" і "Avianca Airlines".

Каркас літака був перенесений по частинах з аеропорту Сан-Хосе. Кожну частину обережно перевозили на автопоїзді в джунглі Мануеля Антоніо.

Зараз літак розташовується на окраїні національного парку на 15-метровому п'єдесталі. На цій висоті можна насолоджуватися видами на океан і джунглі прямо з дерев'яною платформи, побудованої на місці колишнього правого крила літака.

Всередині літак облицьований тиком з Коста-Ріки від кабіни пілота до хвоста. Меблі вирізані вручну.

У готелі-літаку є дві спальні з кондиціонером - одна з королівським ліжком, інша - з власною ванною.

Готель Коста-Верде розташований в 270 метрах від пляжу й національного парку Мануеля Антоніо.

У готелі є два басейни на краю скелі з відкритими верандами, просторими кімнатами та балконами.

Крім цього, на території готельного комплексу є бунгало для тих, хто зацікавлений в окремому проживанні. Кожне бунгало має свій басейн та панорамний вид на океан.

Відзначимо, раніше шведи відкрили готель на дереві.

Новини у фотографіях

Зараз ви читаєте новину «45-річний літак перетворили на готель в джунглях (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі