Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 08:46

45-річна Демі Мур роздяглася для журналу після пластики (ФОТО)

Через багато років після легендарної фотосесії для Vanity Fair, на яку Демі Мур погодилася на останніх місяцях вагітності, 45-річна зірка "Стриптизу" і "Солдата Джейн" роздяглася для журналу V, на обкладинці якого з"явилася в сексуальному білому бікіні.

Тоді як більшості жінок її віку залишається лише згадувати про те, як вони виглядали у відвертих нарядах в кращі часи, Демі, завдяки пластичній операції вартістю 200 тисяч доларів, виглядає на багато років молодше.

На обличчі Мур, хоч і відкоректованому у фотошопі, абсолютно не помітно зморшок. Вона виглядає чудово і на інших фотографіях усередині журналу, де позує в білому брючному костюмі і платті. Втім, мати трьох дітей запевняє, що цього разу вона не планувала роздягатися для зйомок.

Зірка "Ангелів Чарлі" наполягає, що сфотографуватися в білому купальнику її умовив улюблений фотограф покійної принцеси Діани Маріо Тестіно. Демі стверджує, що була проти роздягання, проте харизматичний фотохудожник продовжував умовляти її доти, поки вона не погодилася.

У відвертому інтерв"ю Мур висловила співчуття співачці Брітні Спірс, що загрузнула в проблемах. "Таке враження, що тільки Брітні Спірс не знає, як їй жити. Як взагалі хтось може вирішувати, як жити і як поводитися іншій людині, і не важливо, яке місце ця людина займає в житті. Я вважаю, що межі втручання в особисте життя повинні бути пересунуті, щоб захистити людей від подібного вторгнення", - заявила актриса.

Демі Мур у другому шлюбі з актором Ештоном Катчером, молодшим за неї на 16 років, зізналася. що хоче завести з ним спільну дитину. Закохані одружилися  2005 року, тепер Ештон живе разом з Мур і її дітьми від першого шлюбу з актором Брюсом Уїллісом - 19-річною Румер, 16-річною Скот і 13-річною Таллулою. Не дивлячись на свій юний квітучий вигляд, Демі Мур вже не раз скаржилася на те, що в Голівуді пропонують дуже мало ролей жінкам у віці.

Зараз ви читаєте новину «45-річна Демі Мур роздяглася для журналу після пластики (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути