середа, 08 жовтня 2008 08:59

450-кілограмовий мексиканець не пережив шляху в лікарню (ФОТО)


Один з найтовщих людей світу - 47-річний мексиканець, вага якого досягала 449 кілограмів, помер по дорозі в лікарню, повідомляє AP.

Сюжет про Хоcе Луісі Гарса (JoseLuisGarza) незадовго до його смерті був показаний в ефірі одного з центральних каналів мексиканського телебачення. Гарса звернувся до телеглядачів з проханням про допомогу, заявивши, що почав різко набирати вагу після раптової смерті своїх батьків.

Останні чотири місяці життя Гарса був прикований до ліжка. У лікарню Гарса було вирішене покласти після того, як кілька днів тому його стан здоров"я значно погіршав. Для того, щоб доставити Гарса в лікарню, довелося розібрати одну із стін його будинку. Проте після прибуття в лікарню лікарі констатували смерть Гарса, причиною якої став обширний інфаркт.

Найтовщою людиною в світі, згідно з Книгою рекордів Гіннесу, за станом на початок 2008 року, вважався житель Мексики Мануель Урібе, вага якого досягала 558 кілограмів. У лютому 2008 року Урібе схуд на 230 кілограмів. Урібе відгукнувся на прохання Гарса про допомогу, запропонувавши йому скористатися його дієтою.

Зараз ви читаєте новину «450-кілограмовий мексиканець не пережив шляху в лікарню (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі