середа, 10 вересня 2008 13:41

45 пасажирів столичних маршруток постраждало у ДТП з початку року

Приватні транспортні засоби не можуть гарантувати киянам "відповідний сервіс і безпеку". Таку думку висловив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Денис Басс.

Як повідомили у прес-службі КМДА, 8 вересня на вул. Глибочицькій сталася "чергова дорожньо-транспортна пригода" за участю приватного перевізника. Постраждало 14 пасажирів. "Із початку року на дорогах Києва сталося 24 транспортних пригоди за участю маршруток приватних перевізників. Від недбалості водіїв постраждало 45 пасажирів. Днями сталося ще одна ДТП. Таке недбале ставлення до життя киян, їхнього комфорту і рівня обслуговування неприпустиме", - відзначив Д. Басс.

За його словами, найближчим часом маршрутки, що курсують вулицями міста, буде замінено зручними комунальними автобусами - до кінця 2008 року їх кількість збільшиться на 500 одиниць. На сьогодні закуплено, за словами Д. Басса, вже 200 нових комфортабельних автобусів.

"Ми постійно закуповуємо дорогий якісний рухомий склад комунального громадського транспорту... Кияни вже зараз можуть оцінити новий комунальний транспорт, який зараз курсує вулицями міста. Це комфортабельні автобуси і тролейбуси. Я особисто поважаю роботу тих, хто працює на приватних транспортних засобах, але вони не можуть гарантувати киянам відповідний сервіс і безпеку", - підсумував Д. Басс, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «45 пасажирів столичних маршруток постраждало у ДТП з початку року ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі