середа, 05 вересня 2007 09:55

41-річній актрисі Хеллі Беррі нарешті вдалося завагітніти

Актриса Хеллі Беррі та її бойфренд, модель Габріель Обрі, чекають свого первістка. "Так, я на третьому місяці вагітності, – повідомила владарка "Оскара" телевізійному шоу про життя знаменитостей Access Hollywood. – Габріель і я дуже щасливі. Ми так довго чекали цього моменту. Усі подальші місяці будуть найдовшими в моєму житті".

Як повідомляє Access Hollywood, 41-річна Беррі зустріла 31-річного Обрі 2005 року. TMZ.com відзначає, що продюсерам фільму "Тулія", над яким на даний момент працює актриса, довелося відкласти зйомки, які мали стартувати в жовтні. У стрічці повинен зніматися також Біллі Боб Торнтон, що склав дует Беррі в картині "Бал монстрів", повідомляє ФактNews.

Джерело повідомило: "Хеллі дуже щаслива. Вона так давно хотіла дитину. Але водночас вона налякана, тому що знає про ускладнення, що виникають у вагітних жінок, хворих на діабет. Вона робить все можливе, щоб бути впевненою, що її дитина народиться здоровою".

Повідомляється, що 24 серпня Беррі відвідала лос-анджелеського лікаря, який спеціалізується на веденні "важких" вагітностей. Зазначимо, з лютого 2007 року актриса проходила інтенсивне лікування від безпліддя, повідомляє National Ledger.

Хеллі Беррі була у шлюбі двічі. У 1992 році вона повінчалася з баскетболістом Девідом Джастісом, якого дуже кохала. Коли через чотири роки їх шлюб розпався, актриса була у відчаї і навіть намагалася звести рахунки з життям, отруївшись чадним газом.

Після цього Хеллі пройшла курс реабілітації, а в 2001 році знов вийшла заміж за музиканта Еріка Бенета. Їх союз розпався в 2005 році.

Після цього знаменитість дала собі слово, що ніколи більше не піде під вінець. Нещодавно в одному з інтерв"ю вона сказала: "Я усвідомила, що люди можуть розділити один з одним життя і без обручки та свідоцтва. Після мого останнього розлучення я відчула, що це не зовсім те, чого я чекала від відносин, і я подумала, що краще мені взагалі бути самій".

Зараз ви читаєте новину «41-річній актрисі Хеллі Беррі нарешті вдалося завагітніти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі