пʼятниця, 18 січня 2008 09:48

400 гривень надбавки до пенсії отримують щомісяця ветерани УПА у Львові

Ветерани ОУН-УПА, їх вдови, а також вдови політв"язнів отримують ряд пільг з міського бюджету Львова. Про це повідомили в управлінні соціального захисту Львівської міської ради.

Зокрема, 670 ветеранів ОУН-УПА і інвалідів УПА, які проживають у Львові в поточному році отримуватимуть доплату до пенсій у розмірі 400 гривень щомісяця. В порівнянні з минулим роком ці доплати збільшені удвічі.

Крім того, бюджет компенсує ветеранам УПА 100% вартості житлово-комунальних послуг, а вдовам ветеранів УПА і вдовам політв"язнів - 50%.

Також 250 осіб з числа ветеранів УПА, вдів воїнів УПА і вдовам політв"язнів за рахунок бюджету надаватимуть пільги у розмірі 50% абонентської плати за користування квартирним телефоном і почасової оплати місцевих розмов.

У бюджеті Львова передбачена і компенсації при встановленні ветеранам УПА квартирних телефонів у розмірі 20% вартості тарифів основних робіт, 50% тарифів додаткових робіт зі встановлення телефонів, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «400 гривень надбавки до пенсії отримують щомісяця ветерани УПА у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі