вівторок, 26 серпня 2008 16:58

3-метровий пітон задушив студента і проковтнув його голову

Змію впіймали колеги загиблого студента Еріка Аррієта, коли пітон вже збирався заковтнути його мертве тіло.

Працівникам зоопарку довелося кілька разів ударити змію, щоб вона виплюнула тіло хлопця, при тому, що голову вона вже проковтнула, інформує Daily Telegraph з посиланням на місцеву газету Venezuela"s El Universal.

29-річний Арієта працював один в нічну зміну в суботу і наглядав у зоопарку за рептиліями. Студент біологічного факультету венесуельського університету грубо порушив правила поведінки у вольєрі - він увійшов в клітку до змії, яку подарували зоопарку лише 2 місяці тому і ще не показували публіці.

Змія укусила Арієту в руку, а опісля напала на працівника, обернулася навколо нього і сильно стиснула, переламавши ребра і задушивши його. "Хлопець недооцінив інстинкти дикої тварини", - вважає генеральний директор "Парка Дел"єсті" Хав"єр Ернандес.

Головний зоопарк у Каракасі був побудований на території старої кавової плантації. У вольєрах зоопарку в основному містяться південноамериканські тварини: птахи, рептилії і слони, повідомляє ФактNews

Зараз ви читаєте новину «3-метровий пітон задушив студента і проковтнув його голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі