понеділок, 19 березня 2012 13:11

35 тисяч львів'ян на чолі з Садовим пройшлися дорогою Ісуса на Голгофу
12

Фото: Фото: Павло Паламарчук

18 березня в неділю вулицями Львова пройшлася молитовна Хресна дорога. Організувала її Львівська єпархія УГКЦ. Близько 35 тисяч віруючих прийшло пройтися останньою дорогою Ісуса Христа.

"Для нас вже стало доброю традицією в третю неділю Великого Посту, яку ще називають Хрестопоклінною, здійснювати молитовний хресний хід. До неї ми запрошуємо усіх львів'ян та гостей нашого міста", - розповів отець Павло Дроздяк.

Розпочалася хода від храму Святого архистратига Михаїла. Очолив її архиєпископ і митрополит Львівський УГКЦ Ігор Возняк.

Багато людей несли запалені лампадки, образки. Під час ходи здійснювали молитовні зупинки, коли зачитували повчання до людей. Також несли малий та великий дерев'яний хрести.

Малий хрест по черзі передавали від зупинки до зупинки представникам міста та області ректори вищих навчальних закладів. Великий хрест несли їх чиновники, викладачі та студенти.

Завершилася майже тригодинна хода на площі перед архикатедральним собором Святого Юра.

Зараз ви читаєте новину «35 тисяч львів'ян на чолі з Садовим пройшлися дорогою Ісуса на Голгофу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі