понеділок, 22 жовтня 2007 16:10

3 млн грн зібрав потерпілим від вибуху газу в Дніпропетровську журналіст

Відомий дніпропетровський тележурналіст, автор і ведучий програми "Губернські хроніки" Борис Філатов (9-й телевізійний канал) зібрав потерпілим від вибуху газу понад три мільйони гривень.

Pокрема, із закликом до всіх бізнесменів міста допомогти потерпілим від вибуху побутового газу Філатов звернувся тиждень тому. З екрану телевізора Філатов закликав адресно допомогти жителям будинку по вулиці Мандриківській, 127, і присягнувся, що жодна копійка не буде витрачена нецільовим способом.

Протягом п`яти робочих днів на адресу телепрограми було перераховано понад три мільйони гривень, половину з яких направила компанія "Смарт Холдинг", яка належить російському бізнесмену Вадиму Новінському.

Як повідомили на 9-му телеканалі, перші виплати потерпілим будуть проведені вже сьогодні.

Вибух побутового газу в 10-поверховому будинку N127 по вулиці Мандриківській у Дніпропетровську стався 13 жовтня. Попередня причина вибуху - різке підвищення тиску газу в мережі. Внаслідок вибуху газу загинуло 23 людей, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «3 млн грн зібрав потерпілим від вибуху газу в Дніпропетровську журналіст ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі