середа, 12 березня 2008 13:24

2-річний хлопчик виживає завдяки чотирьом дозам віагри на день (ФОТО)

Олівер Шервуд з британського міста Хаклкот в Глостерширі страждає на рідкісне захворювання – легеневу гіпертензію. При ньому тиск крові в легеневих артеріях постійно росте, від чого серце напружується, вміст кисню в крові падає. З"являється задишка і стомлюваність.

Чотири дози віагри на день допомагають стримувати хворобу. Адже цей засіб покращує кровотік. У дорослих це виявляється в поліпшенні ерекції, а в окремих випадках, таких як у Олівера, це допомагає розширити вени і капіляри. Зрозуміло, доза мала і не викликає такого ефекту, як у дорослих.

34-річна мати Сара говорить: "Віагра, звичайно, дорогий препарат, але в порівнянні з іншими засобами лікування легеневої гіпертензії він дешевий. Ми сподіваємося, що він працюватиме і коли хлопчик подорослішає".

Олівер, який не може пройти кілька кроків, не захекавшись, приймає чотири дози по 5 мл віагри на день.

У міру дорослішання йому треба буде переходити на дорожчі ліки, проте невідомо, чи буде держава їх оплачувати .

Сара Шервуд вже звернулася з клопотанням у міністерство охорони здоров"я з тим, щоб фінансування не припинялося. "Єдина наша надія полягала в тому, що він отримуватиме ліки. Але якщо в майбутньому щось трапиться, то ця надія помре", – говорить вона, повідомляє Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «2-річний хлопчик виживає завдяки чотирьом дозам віагри на день (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі