субота, 28 квітня 2007 16:06

25 років в"язниці отримав маніяк-гвалтівник з Архангельська

Архангельський обласний суд виніс вирок помічникові машиніста залізничного депо Андрію Коровіну, якого визнали винним у згвалтуванні, двох замахах на згвалтування і вбивстві, здійснених відносно малолітніх дівчаток.

Коровіну призначили покарання у вигляді 25 років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму.

У суді було доведено, що в період з 7 вересня по 14 грудня 2006 року в місті Hяндомі Архангельської області 26-річний Коровін, проїжджаючи на своєму автомобілі, в безлюдних місцях нападав на малолітніх дівчаток.

За даними слідства, маніяк затягував дітей в автомобіль і вивозив у лісосмугу. Hад першою своєю жертвою він знущався протягом години, при цьому жорстоко побив дівчинку, загрожував їй вбивством.

Двом неповнолітнім вдалося уникнути згвалтування, вони зуміли втекти з автомобіля злочинця до того, як він вивіз би їх в лісовий масив.

14 грудня 2006 року Коровін недалеко від школи напав на четверокласницю і вивіз її в ліс, де згвалтував, а потім залишив дитину роздягненою на місці злочину, далеко від житлової зони. Від переохолодження дівчинка померла, пише Newsru.com.




Зараз ви читаєте новину «25 років в"язниці отримав маніяк-гвалтівник з Архангельська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі