понеділок, 06 серпня 2007 11:15

25 чоловік загинули в результаті теракта в Іраку

Щонайменше 25 чоловік загинули і 22 були поранені в результаті теракту на півночі Іраку. У шиїтському районі міста Таль-Афар, розташованого в 260 км на північний захід від Багдада, вибухнула замінована вантажівка.

Вибух стався в шиїтському районі цього багатоконфесійного міста. Свого часу саме Таль-Афар американська адміністрація демонструвала як зразок успіху їх зусиль у галузі встановлення міжконфесійного миру і порядку. Але з цього року в Таль-Афарі почастішали вибухи і обстріли.

Начальник міської поліції – бригадний генерал Рахим аль-Джибурі повідомив, що терорист керував самоскидом, у якому вибухівка була прикрита тонким шаром будматеріалів. Кількість загиблих складає 25 чоловік, але жертв може бути більше.

У місті введено комендантську годину. Американське командування відзначає, що після розгрому основних сил суннитів їх місце займають бойовики шиїтів, на долю яких припадає більшість терористичних актів і нападів на окупаційні війська, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «25 чоловік загинули в результаті теракта в Іраку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі